Extraescolars

INFORMACIÓ, HORARIS, PREUS I FORMULARIS D’INSCRIPCIÓ CURS 2021-2022

NOTA: Les extraescolars que comencen a les 17 h tenen inclòs el servei d’acollida de berenar de 16.30 h a 17 h, no caldrà solicitar-lo en fer la inscripció.

-Graella activitats i preus de P3 a P5
-Graella activitats i preus de 1r a 6è
-Graella activitats i preus d’ESO

La inscripció a les extraescolars i serveis d’acollida es realitza a travès del TPV Escola. Heu d’accedir al menú de l’aplicació Serveis>Inscripcions.

IMPORTANT:
1.-Aquestes són les extraescolars previstes per aquest curs. Un cop finalitzat el període de inscripció (fins el dilluns 20 de setembre) només es posaran en marxa aquelles on s’hagi assolit el mínim de participants inscrits i confirmats. En aquestes activitats posteriorment es podrà fer inscripció sempre que hi hagi places lliures (caldrà consultar-ho a través del correu electrònic de l’AFA-ampaelpigros@yahoo.es).

NOTA: Pels alumnes de P3 a 2n de primària la data màxima d’inscripció a l’extraescolar d’anglès serà el 10 de setembre. I pels alumnes a partir de 3r de primària fins a ESO la data límit és el 15 de juliol (se’ls ha de programar prova de nivell).

2.En el cas de l’extraescolar de dibuix i escultura, l’empresa que la realitza ens farà cobrament trimestral de cada alumne, però l’AFA per facilitar la participació farà cobrament mensual. Per això caldrà emplenar el document de compromís de pagament de tot un trimestre malgrat s’abandoni l’activitat. Aquest document s’enviarà pel TPV Escola en fer la inscripció a l’activitat. Sense ell no es considerarà a l’alumne inscrit a l’extraescolar:

3.-Aquest curs, per la situació a causa de la COVID-19, es poden establic una sèrie de mesures extraordinàries de funcionament dels servei d’acollida i extraescolars. S’informarà el mes de setembre de quines seran segons el pla d’actuació de l’Institut Escola El Pi Gros..

Pots fer-nos arribar les teves consultes al correu electrònic de l’AFA: ampaelpigros@yahoo.es

NORMATIVA SERVEIS D’ACOLLIDA CURS 2021-2022

NORMATIVA EXTRAESCOLARS CURS 2021-2022 (pendent d’actualitzar)

NORMATIVA GENERAL D’EXTRAESCOLARS I ACOLLIDA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: