Extraescolars

INFORMACIÓ, HORARIS, PREUS I FORMULARIS D’INSCRIPCIÓ CURS 2020-2021

NOTA: Les extraescolars que comencen a les 17 h tenen inclòs el servei d’acollida de berenar de 16.30 h a 17 h, no caldrà solicitar-lo en fer la inscripció.

-Graella activitats i preus de P3 a P5
Formulari d’inscripció de P3 a P5 (INSCRIPCIONS TANCADES)

-Graella activitats i preus de 1r a 6è
Formulari d’inscripció de 1r a 6è (INSCRIPCIONS TANCADES)

-Graella activitats i preus d’ESO
Formulari d’inscripció d’ESO (INSCRIPCIONS TANCADES)

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ AL SERVEIS D’ACOLLIDA (MATÍ, TARDA I/O LUDOTECA TARDA)

IMPORTANT:
1.-Aquestes són les extraescolars previstes per aquest curs. Un cop finalitzat el període de inscripció (fins el divendres 21 de setembre) només es posaran en marxa aquelles on s’hagi assolit el mínim de participants inscrits i confirmats. En aquestes activitats posteriorment es podrà fer inscripció sempre que hi hagi places lliures (caldrà consultar-ho a través del correu electrònic de l’AMPA-ampaelpigros@yahoo.es)
IMPORTANT (21/9/2020): LES EXTRAESCOLARS DE DIBUIX I ESCULTURA I PETIT XEF QUEDEN ANUL·LADES EN NO HAVER ARRIBAT AL MÍNIM D’INSCRIPCIONS NECESSÀRIES

2.En el cas de l’extraescolar de dibuix i escultura, donat que l’empresa que la realitza ens farà cobrament trimestral de cada alumne, però l’AMPA per facilitar la participació farà cobrament mensual, caldrà emplenar el document de compromís de pagament de tot un trimestre malgrat s’abandoni l’activitat. Aquest document es lliurarà juntament amb la inscripció a l’activitat. Sense ell no es considerarà a l’alumne inscrit a l’extraescolar:

DOCUMENT DE COMPROMÍS DE PAGAMENT D’UN TRIMESTRES PER L’ACTIVITAT DE DIBUIX I ESCULTURA

El el document de compromís, l’haureu de fer arribar a l’AMPA via mail (ampaelpigros@yahoo.es), deixar-lo a la bústia que hi ha a l’entrada de l’escola (per la consergeria), o personalment al despatx de l’AMPA de 16:30 h a 18 h. de dilluns a dijous.

3.-Aquest curs, per la situació a causa de la COVID-19, hi ha una sèrie de mesures extraordinàries de funcionament del servei d’acollida, consulta el document que pots trobar al final d’aquestes informacions.
També serà obligatori entregar emplenat i signat el document de responsabilitat que també podeu troba al final del post.

4.-NOTA A DATA DEL 16/9/2020: Amb motiu de les darreres directrius del Departament d’Educació per a les extraescolars amb motiu de la situació generada per la COVID-19, l’AMPA no pot oferir ni gestionar directament l’extraescolar de piscina. Si esteu interessats en realitzar aquesta activitat el mateix dia i horari i amb els mateixos preus a l’H2O contacteu amb l’AMPA a través del correu electrònic i us informarem.

Pots fer-nos arribar les teves consultes al correu electrònic de l’AMPA: ampaelpigros@yahoo.es

NORMATIVA GENERAL D’EXTRAESCOLARS I ACOLLIDA (veure també la normativa específica relacionada amb mesures sobre la Covid-19 pel curs 20-21)

NORMATIVA ESPECÍFICA DE FUNCIONAMENT DELS SERVEIS D’ACOLLIDA (COVID-19)

NORMATIVA ESPECÍFICA DE FUNCIONAMENT DE LES EXTRAESCOLARS

DOCUMENT DE RESPONSABILITAT (obligatori d’entregar-lo per poder participar a acollida o extraescolars)

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: