Estrenem un nou curs a l’AMPA El Pi Gros

Arribat el mes de setembre estem a les portes de l’inici del nou curs escolar. Des de l’AMPA El Pi Gros volem donar la benvinguda a tots els alumnes i famílies que ja estaven a nosaltres cursos anteriors i una de ben especial per a tots aquell que enguany s’afegeixen a aquesta gran família.

Des de l’AMPA ja estem posant en marxa la maquinària per aquest curs 14-15 i comencem com sempre amb la venda dels llibres de texts que els vostres fills i filles necessitaran per les seves classes.

Les dates per la venda de llibres de text serà:

Dies: Dilluns 8 i dimarts 9 de setembre

Horari:

de 10 h a 13 h
de 16 h a 18 h

Lloc: a la biblioteca de l’escola (entrada per la porta de la rampa del C/Martí i Pol)

Recordar-vos que per poder comprar els llibres a l’AMPA cal donar-se d’alta com a socis per aquest curs. Es pot fer el mateix dia de la venda dels llibres. La quota és de 15€ per unitat familiar i curs.

Per agilitzar el procés d’alta com a socis us adjuntem la fitxa d’inscripció a l’AMPA d’aquest curs que podreu portar ja emplenada el dia 8 o 9.

FITXA INSCRIPCIó AMPA EL PI GROS CURS 2014-2015

També caldrà estar al corrent dels pagaments a l’AMPA dels cursos anteriors. En cas contrari caldrà abonar el deute, juntament amb la nova quota de socis i el cost dels llibres.

Properament us farem arribar la informació del dia i hora de l’assemblea de socis en la qual es farà la memòria del curs anterior i es presentaran els projectes per aquest nou curs.

US DESITGEM UN BON CURS A TOTHOM!

Posted on 03/09/2014, in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: